Lody są dobre na wszystko...
Asortyment lodów w najróżniejszych smakch i wielkościach opakowań.
Warzywa i owoce...
Warzywa, owoce, grzyby, mieszanki - wyjątkowe kompozycje smaków.
Z ziemniaka...
Frytki i inne pochodne popularnego ziemniaka urozmaicą każdy obiad.
Produkty mączne...
Makarony, kluswki, pierogi - długo by wymieniać smaczne potrawy z mąki.
pieczywo i wypieki...
Bagietki, zapiekanki - nowe pomysły na kanapki, a potem słodkie wypieki.
Ryby i owoce morza...
Mrożone ryby jak i panierowane potrawy rybne do podgrzania.
Mięso...
Dla smakoszy pyszny drób w szerokim asortymencie, inni wolą szybki kebab.
Tłuszcze...
Tłuszcze, na ogół unikamy ich, ale jak się obyć bez nich w kuchni?.
Nabiał...
Tacka wyśmienitych żółtych serów jest doskonałym dodatkiem do kolacji.
Dodatki...
Maggi, pieprz, liście laurowe, ziele angielskie i wiele innych przypraw.
Produkty spypkie...
Ryż, kasza różnego rodzaju makarony to niezbedny produkt w kuchni.
Napoje...
Herbaty to zwieńczenie posiłku. Aromat i smak tego napoju uwodzi.
Truskawki do sylwestrowego szampana, czy poziomki na zimowym deserze to nie musi być element bajkowego scenariusza.
Mrożone, czy świeże, starajmy się spożywać owoce i warzywa przez cały rok. Są one niezbędnymi elementami zarówno przy dietach odchudzających, jak i zdrowotnych. Walorów kapusty nie zastąpi nam bigos, a pomidora ketchup. Rozsmakujmy się w zdrowiu! Dostarczajmy naszemu organizmowi witaminy i mikroelementy przez cały rok.
Świeże i potencjalnie wolne od nadmiaru chemii warzywa i owoce są w Polsce dostępne przez cztery miesiące w roku.